sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Illan varjoon himmeään ja barber shopissa kyläilyä!

Hyvää sunnuntaita ja ystävänpäivää kaikille!

Meikäläisellä on ollut mukava viikonloppu! Perjantaina isoveljeni tuli meidän kummitytön kanssa kyläilemään, saunottiin vähän veljesten kesken ja otettiin muutama olut. Rentouttavaa.

Eilen oli sitten sellainen päivä kun oli pitkästä aikaa pari keikkaa samana iltana. Ensin soiteltiin bändillä yksi setti 60-vuotisjuhlissa Lempäälässä, jossa mukavasti juhlaväki tanssi Agentsin ja Baddingin jne. tahtiin. Heti setin jälkeen hyppäsin autoon ja ajoin Tampereen keskustaan Hämeenkadulle baariin soittamaan tunnin trubaduurisetin valmistujaisjuhliin.
Tunnelma sielläkin oli rennon leppoisa, joka tarttui mukavasti itseenkin, ja soittelin biisejä laidasta laitaan, muutaman biisitoiveenkin pääsin toteuttamaan, mm. suvivirren... Keikasta jäi todella hyvä maku, ja olikin kiva lähteä siirtymään takaisin Lempäälään synttäreille soittamaan menevämpää settiä.
Tanssisetti odottaa alkamistaan

Kaikenkaikkiaan oli oikein onnistunut ja mukava ilta, ei valittamista!

Kävin muuten Dick Johnsonin vasta-avatussa barber shop/myymälässä torstaina testaamassa palvelun laatua. Olin oikeasti(ilman maksettua mainosta) todella vaikuttunut paikasta. Ovat saaneet sisustuksineen ja taustamusiikkeineen loihdittua hyvän meiningin paikalle. Näytti pelikonekin nököttävän nurkassa, että saa aikaa (ja rahaa) kulumaan siellä enemmänkin jos haluaa! Odotellessa vuoroaan parturin penkkiin pelaa rahansa vaan sinne!


Partureilla oli selkeästi kaikilla homma hallussa, tiesivät mitä tekevät ja ymmärtävät miesten tukanleikkuun sekä parranmuotoilun päälle! Liikkeestä lähtikin tyytyväinen ja siistitty mies! Suosittelen piipahtamaan, vaikka vain partaöljytäydennyksille jos ei muuta, ja katsastamaan Tampereen rouheimman liikeen(no nyt menee jo kohta yli...)!


Ensi viikolla onkin juhlapäivä itselläkin, nimittäin torstaina tulee tasan kymmenen vuotta kun ollaan oltu rouvan kanssa yhdessä. Täytyy ostaa sille joku urhoollisuusmitali...Hyvää sunnuntain jatkoa! Mää meen tekeen pizzaa!

-A-J

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti