sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Komeita maisemia, skumppaa ja sammakonreisiä – vuosipäivä tamperelaiseen tyyliin!

Wau! Olipa onnistunut 10-vuotispäivän juhlinta Tampereella vaimon kanssa!

Appivanhemmat tuli meille pojan vahdiksi, ja me pääsimme rouvan kanssa majoittumaan Sokos Hotel Ilvekseen!

Meille olikin varattu huone hotellin korkeimmasta kerroksesta, ja ikkunat oli vielä kaupunkiin päin. Maisema oli jotain aivan mieletöntä! Suosittelenkin varaamaan huoneen mahdollisimman korkealta, kun Ilveksessä yövytte, Tampere näyttää upealta iltavaloissaan!
Nääs nääs, polliisiopisto ja Pekka ja Ransu ja Pikkunen Kakkonen...
Seuraavana huomattiin, että kuohuviinipullo oli meitä jäissä odottamassa, ja olikin mahtava skoolata vaimon kanssa katsellen vilkasta Tampereen yötä yläilmoista! Hienoja hetkiä!
Parrakas Mies hyväksyy!

Kun skumpat oli juotu, lähdettiin ystäväpariskunnan kanssa katsomaan stand uppia Tampereen Ylioppilasteatterille. Teemana oli "treeniklubi", jossa uudet koomikot kokeilivat lavalla esiintymistä, ja vanhat kokeilivat uusia juttujaan. No partasuinen kaveri alkoi pienen illan esittelyn jälkeen lukemaan yhtäkkiä papereistaan, että "täällä yleisössä pitäisi olla partablogin pitäjä A-J Keskinen vaimonsa kanssa, ja he viettävät 10-vuotispäiväänsä.." Käännyin katsomaan Dimiä ja Laraa, joiden kanssa tulimme viattomina paikalle, ja he hihittelivät syyllisen näköisinä. No, tulihan siitä ikimuistoista kun saadaan heti alkuun täyslaidallinen täyden Ylioppilasteatterin yleisön edessä koomikolta... Kiitos vaan yllätyksestä D ja A-P!

Stand upin jälkeen lähdimme syömään vielä tapaksia ja juomaan lisää kuohuviiniä. Mm. friteerattuja sammakonreisiä tuli maistettua! Maistui vähän kanalle... Oma suosikkini oli kyllä viikuna-pekoni-höystö, koska pekoni.❤️

Illan päätteeksi vielä muutama olut ja hotelliin nukkumaan.

Aamulla herättiin, myönnettäköön, hieman karhein suin, suurella ruokahalulla varustettuina aamupalalle alakertaan. Oltiin vähän mattimyöhäisiä, kuten ilmeisesti suurin osa hotellin asiakkaista, koska pöytää ei meinannut löytää ja jonkun verran sai alkuun jonotella. Vaan kyllähän se jonotus palkittiin. Oli tuoreet vihannekset, monta sorttia juustoja ja leikkeleitä, tuoretta leipää, munakokkelia, mustaa makkaraa, höyrynakkeja, pannukakkua, ja minun suosikkiani, pekonia!❤️ Olen useamman kerran todennut surukseni tässä lähiaikoina eri hotelleissa yöpyneenä, että pekoni on jostain syystä katoavaa kansanperinnettä... Mutta ei Ilveksessä! Sitä oli, ja paljon! Ja tosiaan, vaikka menimme reilu puoli tuntia ennen kuin aamupalakattauksen oli tarkoitus loppua, oli kaikkea vielä runsaasti, ja kaikki oli sopivan tuoretta! Isot pisteet aamupalasta Ilvekselle myös tästä, aamupalahan on päivän tärkein ateria, ja pekoni miehen tärkein vihannes siinä, ja nyt aamiaiselta lähti tyytyväinen, isomahainen mies kaiken tämän jälkeen!
Mmm... pekonia...
Vielä hetken aikaa makoilua hotellihuoneessa, ja viikonloppu oli kruunattu. Loistava ilta! Kiitos Dimi ja Lara, kiitos Sokos Hotel Ilves, ja kiitos kaikki jotka meitä onnitteli! Tällä jaksaa taas seuraavat kymmenen vuotta!


-A-J/Parrakas Mies
Kippis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti