perjantai 19. helmikuuta 2016

Kuinka suureksi suu pitää aukaista, jotta syöminen parrallisena kannattaa?

Parran omistamisesta on vaikeaa keksiä huonoja asioita. Tai on siinä yksi.


Hyvästi, kesän paras ystävä...
Nimittäin syöminen ja juominen sen kanssa alkaa varsinkin karvan pituuden kasvaessa olemaan sotkun osalta luolamiehen tasolla.

Muuten elegantti ja hyvin muotoiltu parta, mutta lounaalla syöty pinaattikeitto kimaltaa vihreänä sellaisessa kulmassa jota et ole yksinkertaisesti omilla silmillä ilman peiliä voinut nähdä. No, kuivuneena se on helpompi rapsuttaa pois kotona vessassa kolmen tunnin jälkeen posket punaisena tajuten, että siksi ne kaikki minulle tänään hymyili...

Muuten miehekäs karvainen olemuksesi saattaa myös saada pienen kolauksen kun joudut pyytämään baarissa olut-tuoppiin pillin, koska muuten imeskelet puolet huikasta aina viiksien kautta. Ja mustaa pientä huomaamatonta juomanliikuttelutunnelia(jos sekään nyt mitenkään muka asiaa pelastaisi) ei tietenkään ole, vaan huomaat nojailevasi pystypöytään hymyillen tytöille samalla imien ohrapirtelöäsi ja tajuavasi että ne eivät tuijota partaasi vaan sitä räikeänvaaleanpunaista paksua pilliä...
Toinen vaihtoehto on hymyillä heille viikset kaljasta tihkuen kuin kuola idiootin suupielestä. Tai näyttää hauista.
Kesällä et voi syödä jäätelöä yleisellä paikalla. Mansikkapehmiksen jälkeen näytät servetin ja vammaisavustajan hukanneelta karvaiselta kesästä nauttijalta.

Hienolla ravintolaillallisella seuralaisesi häpeää sinua kun laskua tilatessasi parrastasi tippuu lankkuperuna.

Piimän ruokajuomana voit unohtaa.

Sunnuntaiaamuna pitkäksi venyneen illan jälkeen voit rapsuttaa leukaasi lavuaarin yllä ja arvuutella tippuneista sattumista missä söit ennen kuin tilasit taksin.

Siinä vaiheessa kannattaa myös kyseenalaistaa oma partahygienia kun parrasta löytyy jauhelihaa, mutta et ole varma, milloin viimeksi sitä olet syönyt.

"Parrasta löytyi ulostetta"-uutinen oli tuulesta temmattu. Parrasta voi löytyä kuitenkin esim. hammastikku. Nimim. "Kokemuksen rintakarvaääni"...

Joten ei muuta kuin partaa kasvattamaan, sen harrastuksen lomassa saattaa alkaa laihtumaankin, kun ei enää kehtaa syödä muualla kuin vessan peilin edessä. Ja kaupan päälle saa hullun maineen.


-A-J/Parrakas Mies


2 kommenttia:

  1. Terve! Tuo mainitsemasi asia todellakin taitaa olla ainoa huono asia parrassa. Oluen ystävä huomannut kuinka mallas tuppaa tarttumaan viiksikarvoitukseen melko useasti, mutta tilanteeseen on ratkaisu. Nimittäin "viiksipato". Kannattaa käydä tutustumassa kyseiseen tuotteeseen :)

    http://www.whiskerdam.com/

    Ps. Pakko laittaa tilaukseen...

    VastaaPoista
  2. Ite olen viiksien osalta löytänyt ratkaisun siitä että suuta aukaistessa suu on samassa samassa asennossa kuin sanoisi Ee ja vielä hitusen korostetusti... Pysyisi ylimääräiset turpajouhet poissa suusta.

    VastaaPoista