maanantai 1. helmikuuta 2016

Quadrokoptereita ja Noitavasaroita!

Tervehdys!

Parrakkaan Miehen sosiaalisessa mediassa on alkanut tapahtumaan, hieno juttu! Muutamat parranhoitoon liittyneet kirjoitukset ovat saaneet selkeästi kiinnostusta, niitä on jaettu tykkääjien toimesta ja tykkäysmäärä Facebookissakin on kasvanut hurjalla tahdilla viime viikon aikana! Upea juttu! Se kannustaa taas kirjoittamaan ja keksimään lisää kirjoittamisen aihetta, kun kiinnostusta asian tiimoilta löytyy!

Viime viikonloppu oli vapaa omista keikoista, ja suuntasimmekin vaimon kotiseudulle Etelä-Pohjanmaalle. Samaan aikaan oli vielä lankomiehen keikka Ilmajoella, jo tottavie sitä piti lähtiä vahtaamahan!

Noitavasara, tuo perinteikkään melodisen hevin sanansaattaja, soitti paikallisessa anniskeluravintolassa miltei täydelle tuvalle, ja kyllähän se kulki! Tukka lepatti, terssiriffit sinkoili ja laulu nousi niin korkealle että ravintolan kristallilasit joudutaan kaikki vaihtamaan ehjiin tämän lauantain jälkeen!

Pääsin tuikkimaan minäkin osani keikkaan valojen muodossa! Räpsyttelin lediä sen minkä kerkesin, ja nyt on epilepsialääkityskin suurimmalla osalla juhlayleisöstä.

Vaan olihan hauskaa, kyllä tuollainen perinteinen melodinen hevi sopivana annoksena (täysiä ja kaks tuntia!) raikastaa mielen ja kehon! Käykäähän kuuntelemassa, Spotifysta löytyy heidän ensimmäinen pitempi hengentuotoksensa Malleus Maleficarum!

Vaan eipä flunssanperkele irrota otteestaan! Jo muutama viikko sitten valittelin tukkoista ääntä, ja keikkakin olisi pitänyt hoitaa. Sain silloin jonkinlaisen hevos-antibiootin jolla kolmessa päivässä saatiin pahin häviämään, mutta nyt se on sitten tullut takaisin. Ja taas olisi viikonlopulle yksi keikka tiedossa...

Ai niin! Nyt tarvis saada sellainen quadrokopteri! Oli lankomies sellaisen hommannut ja olihan se hauska peli! Kamerat ja kaikki löytyi! Eikä tainnut olla sijoituksena tämä vehje paljon 50€ päälle, vaan tapahtuihan silläkin! Ei sillä varmaan elokuvia kuvata, mutta omiin leikkeihin riittää vallan mainiosti! Nyt on leikkikalukuumekin sitten! Vielä minäkin sellaisen!


Hyvää alkanutta viikkoa kaikille ja seuratkaahan Parrakkaan Miehen blogia! Otetaan tuotetestaustakin taas lähiaikoina!


A-J/Parrakas Mies


2 kommenttia:

 1. Moikka! Mieheni kasvattaa partaa ja vaimokin pikku hilja alkaa lämmetä ajatuksella karvaisesta miehestä. :D
  Blogista on ollut meille aika hurjasti apua. Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Krista! Ja kiitos mukavasta palautteesta! Ja kiva että vaimokin alkaa lämmetä parralle! Hyvin hoidetulle parralle on helppo lämmetä.;)

   Poista