keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Radiohaastattelua ja 30-vuotisjuhlien suunnittelua – onko tämä kaikki totta?

Huh!
Tämä päivä on ollut kyllä ihmeellinen, eikä päivä ole vielä edes ohi! Aamu alkoi sillä, että vein pojan jo aiemmin päiväkotiin, että pääsin valmistautumaan eilen sovittuun puhelinhaastatteluun Radio Rockin Korporaation kanssa...
Kello alkoi lähestyä sovittua klo 8:30:tä, ja pikkuhiljaa kahvimuki alkoi tärisemään kourassa, aloin miettimään osaanko minä vastata minulle esitettyihin kysymyksiin, haukkuukohan ne minut ihan lyttyyn... Päätin että olen oma itseni, tuli sieltä sitten ihan mitä vaan. Ja sitten se puhelin soi! "Harri Moisio täällä Radio Rockin Korporaatiosta terve, oli sovittu suorasta puhelinhaastattelusta! Odota linjoilla, niin jatketaan kohta!"
Ja yhtäkkiä haastattelu oli ohi. Jotain muistin puhuttaneen vaaleanpunaisista housuista, selkäkarvoista, Onni Bussista ja mulkkuna olemisesta. Eli tyypilliset asiahaastattelun elementit siis...

Päivällä kävin Tampereella Kaijakassa juttelemassa mahdollisuudesta järjestää syksyllä 30-vuotisjuhlat heidän tiloissaan. Puitteet toimivat hyvin, ja kaikki elementit hyviin bileisiin löytyy kyllä heiltä! Joten ehkäpä saamme hyvät bileet siellä aikaan! Nyt on jotain mitä siis odottaa kesän jälkeenkin!

Sähköpostiini on myös kilahdellut useampi mielenkiintoinen yhteistyöehdotus, ja onkin mairittelevaa huomata, että meidän tavallisten parrakkaiden miesten mielipide kiinnostaa, ja mekin kelpaamme moneen mukaan!

Tärkeää tämän kaiken keskellä minulle on, että jokainen lukija tietäisi, että tässä tehdään blogia omana itsenään, täysin aidosti, ja tavallisista lähtökohdista, ei yritetä olla mitään muuta.

Ja tämä voi kuulostaa jonkun korvaan ihmeelliseltäkin, mitä se siellä intoilee, mutta en minä blogia perustaessani ja kirjoittamaan alkaessani ajatellut radiohaastatteluita antavani asian tiimoilta. Upeaa kuitenkin, että näin tapahtui!

Jatketaan samaan malliin, ja kertokaa minulle, jos on jotain parta-asioita, jotka mieltä askarruttaa, koitan etsiä vastauksen, jos en itse tiedä!  

Pidetään yhtä, hoidetut parrat rokkaa nyt!

-A-J
Mua hirvittää! Hyvällä tavalla!

4 kommenttia:

 1. Moro

  Jos toiveita saa esittää niin parran trimmaus/muotoilu ohjeet rautalangasta väännettynä Suomimiehelle. Nyt kun partaa on huolella kasvatettu niin ei viitsisi pilata hyvää alkua omalla törttöilyllä.

  Itseäni askarruttaa mm. miten pitää parta siistinä tietyllä pituudella, ajetaanko pitkää partaa myötäkarvaan vai vastakarvaan, pulisonkin karvoituksen pituus ja trimmaus sopivaan pituuteen, kone vai sakset ja miten hitossa saksien käyttö voi olla näin vaikeaa?

  Kiitos muuten vinkeistä. Mr Beard Familyn sitruksinen öljy on mahtava ja siihen kylkeen samaa sarjaa partavaha. Toimii!!!

  Parrasta muuten sellainen kiva juttu että kaupungilla kävellessä huomasin kuinka naisten (!!!!) katse tuntui kohdistuvan meikäläisen olemukseen. Mietin että nyt varmaan on räkää nenässä tai vastaavaa. No ei ollut. Kotona ihmettelin asiaa vaimolle ja kuulemma parta on "tosi hot" ja tekee meikäläisestä "kuuman metsien miehen".

  Elämä hymyilee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea! Olen itseasiassa aihetta pyöritellyt ennenkin, ja video olisi varmaan kaikista selkein muoto kertomaan miten minä teen, ja miten suosittelen itse tekemään!
   Ai ai, kylillä on liikkunut ihania naisia. Jos parrat kääntää pään niin aletaan olla jo paremmalla puolella. 😄 Tähän astihan vaan toinen mies kommentoi komeaa partaasi. Ainakin minusta tuntuu siltä.

   Poista
 2. Osaatko sanoa, missä myydään erilaisia parran hoitoon liittyviä tuotteita esimerkiksi PK-seudulla? Öljyjä, shampoita, saksia ja niin edelleen. Erityisesti paikat, joissa on testereitä, kiinnostavat.

  Netissä on myynnissä tietysti, mutta ei viitsisi ostaa "sikaa säkissä" ja maksaa 30 euroa partaöljystä haistamatta edes sitä ensin. Tuotearviot kun ovat kuitenkin aina (ainakin tuoksujen osalta) makukysymyksiä.

  Kauhean vaikeaa siis hankkia tuotteita omaan käyttöön. Myydäänkö partatuotteita ylipäätään kuin netissä? Edes Stockmannilla, Sokoksella tms. isommissa liikkeissä? Nyt olisi markkinarako! "Tavallisista (ei-verkko) kaupoista saatavat partatuotteet" -aihe olisi mielenkiintoista luettavaa - jos sellaista on siis mahdollista tehdäkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeilepa Kampin Ruohonjuurta, siellä olen Mr. Bear Familyn tuotteita käynyt itsekin esittelemässä! Ja löytyy testerit!
   Se on juuri niin, että tuoksumieltymykset ovat niin henkilökohtaisia, vaikutukset on selkeä esitellä, mutta jokaisen nenä on erilainen.

   Poista