keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Esittelyssä Suomen paras porilainen parran trimmaaja!

Poika sylissä!
Minulla on ollut ilo tutustua porilaiseen veikeään viiksivalluun, joka kantaa komealta kalskahtavaa nimeä Jan-Magnus! Jan on töissä Dick Johnson Barber Shopilla ja on ollut parturialalla monen monta vuotta.
Kun ensi kerran tapasin Janin, huomasin, että "hiljainen" on luonteenpiirteenä melko kaukana miekkosesta. Porilainen rento molotus on sujuvaa ja sutjakasta. 
Eli kun istahdatte Janin penkkiin, niin epämiellyttävä hiljaisuus on jonkun toisen hetken murhe, tällä kaverilla ei jutut lopu kesken!
Jan oli viime viikonloppuna Hair&Beauty-messuilla edustamassa työnantajaansa, ja n. 10 minuutin varotusajalla häntä pyydettiin osallistumaan parrantrimmauskisaan, joka käytiin ammattilaisten välillä. No hullu porilainen suostui, vaikka omia leikkauskamojakaan ei ollut mukana, ainoastaan kampa. Mutta pelimies kun on, lainaili naapureilta tarvittavat kamat, teki niillä parhaansa, ja perkele voitti!
Eli meillä tamperelaisilla on nyt sitten Suomen paras parrantrimmaaja saatavilla! Mitäs me titteleillä, kunhan on paras. 
Varatkaapa Janille aika, ja kokeilkaa onko mies pokaalinsa ansainnut. Minun parran hän on trimmannut useaan otteeseen, ja en voi kun olla tyytyväinen! Jan tietää mitä trimmaaminen nykypäivänä tarkoittaa, ei tule sitä villapaita-iskä-mallia tältä mieheltä! Mies on myös erinomainen ja tarkka parturi, eli koko pää vaan kuosiin!
Mutta eipäs kehuta porilaisia tällä kertaa enempää, siitä ei seuraa mitään hyvää. 

Ei muutako men sil sit kato!


-A-J/Parrakas Mies

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti