sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Hyvät juhlat, hyviä ihmisiä ja For All The Cows!

Juhlat on nyt juhlittu ja mukavaa oli!
Tupa oli täynnä iloista puheensorinaa, musisointia ja naurua!Tulipa käytyä vielä Tampereella Jack The Roosterissa pyörähtämässä ja katsomassa Foo Fighters-tribuuttia For All The Cows-orkesterin toimesta, ja sehän vallan toimi! Oli hyvä meininki bändillä ja biisit oli selkeesti hallussa! Käykäähän zoomailemassa jos satutte huomaamaan miehet keikalla, ja jos Foot tippuu!


Lankomies toi vielä Pohjanmaalta tullessaan quadrokopterin ohjaimen, niin pääsi aamulla vähän leikkimäänkin, ja testaamaan toimiiko tuo härväke. Ja hyvinhän se näyttää lentävän!
Minulle tuli siis tilaamani kopteri torstaina postissa, mutta koska kaikki osat on tilattu erikseen, ei ohjain tullut siinä mukana, ja olikin pieni polte päästä kokeilemaan vehjettä. On se jännä huomata, että mies ei kasva aikuiseksi koskaan... Uskomattoman hauskaa leikkiä tuo kopterilla lennätys!

Parroista oli paljon kylänmiesten kanssa myös keskustelua ravintolassa, upeaa kuulla kuinka parta tuo positiivista jutustelua ja kuinka monia se hyvinhoidettu parta kiinnostaa! 

Sain eilen valitettavasti kuulla myös muutaman omakohtaisen kokemuksen siitä kuinka parta ei todella ole kaikissa firmoissa hyväksyttävä. Tätä aihettahan jo käsiteltiin muutama postaus sitten, mutta siitä tuli eilen puhetta ja näin jyrkkää se kuulemma on joissain firmoissa. Sääli. 

Nyt jotain rasvaistakin rasvaisempaa ruokaa mahaan, ja sohvalle nauramaan, ja valmistautumaan uuteen viikkoon.

Hyvää sunnuntai-illanjatkoa kaikille!

-A-J/Parrakas Mies

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti