lauantai 26. maaliskuuta 2016

Parrakas Mies täyttää tänään vuoden!

No niin! Tasan vuosi on kulunut ensimmäisestä postauksesta! Ja hauskaa on ollut! Päivääkään ei ole kaduttanut lähteä kirjoittamaan blogia, ja on ollut mielettömän hienoa nähdä kuinka lukijat ovat pikkuhiljaa löytäneet blogini! Ja mahdottoman ystävällistä porukkaa kaikki, vain hyvää palautetta ja hienoja ehdotuksia postauksen aiheiksi!
Ajatus blogin kirjoittamiseen onkin kerrottu jo useaan otteeseen, ja alunperin idea oli kirjoitella tuotetestauksia, ja ehkä hiukan omaa elämää. Nykyään tuotetestauksia on vähemmän, ja omaa elämää kirjoittelen tänne surutta jo melko paljon. Mutta parta on se juttu josta blogi on lähtenyt, ja siihen tullaan jatkossakin keskittymään erilaisissa muodoissa. 
Olen kuitenkin halunnut tuoda henkilökohtaisuutta enemmän ja enemmän mukaan. Haluan että Parrakas Mies-blogi on mahdollisimman aito ja pilkkeet silmäkulmassa säilyttävä tavallisen miehen blogi. 
Välillä sitä unohtuu että blogia voi lukea kuka vaan, ja onkin omituista välillä jutella jollekin aiheesta jonka hän jo tuntuu tietävän, kunnes muistaa, että ai niin, kirjoitin asiasta ensimmäisenä blogiini ja siellähän se on ollut jo luettavissa...
Tänä vuosi on opettanut bloggaamisesta kaikenlaista, ja tuntuu että tästä on hyvä ponnistaa seuraaviin vuosiin!

Kiitos kaikille teille jotka palaatte lukemaan blogiani uudestaan ja uudestaan, lupaan tuottaa sisältöä jatkossakin teille parhaani mukaan!

-A-J/Parrakas Mies


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti