sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Parran ja Teslan ajamista!

Viikko on taas vierähtänyt nopeasti.  On kuvattu uutta videota, keksitty uusia juttuja blogin tiimoilta ja käyty vielä sokerinhuuruisilla lastensynttäreillä!

Tosiaan, minulla on hetken aikaa ollut ajatuksena kuvata vähän videota siitä kuinka partaa voi trimmata kotonakin, ja siitä on melkoisesti kyseltykin. Ja nyt tällä viikolla sain sitten aikaiseksi kuvailla vähän naaman siistimistä. Päätin tehdä kuitenkin niin, että teen muutaman erillisen videon yhden pitkän videon sijaan, joten viikon välein on luvassa video tämän asian tiimoilta. Perjantaina julkaisin ensimmäisen, parran rajojen siistimistä demonstroivan videon shavetella, ja lisää on tulossa.

Käytiin eilen pojan kanssa 5-v.&2-v. synttäreilläkin pyörähtämässä ja otettiin pieni sokerihumala lauantaipäivään koko perhe. On se hauska katsoa kun muksut sekoilee muutaman kakkupalan jälkeen... Tavattiin siellä myös maailman kiltein ranskanbulldoggi, ja tottakai koirakuume nosti taas päätään... Johan tässä on ilman koiraa oltukin kohta puolisen vuotta...

Sain myös sovittua aika makeen jutun ensi viikonlopulle blogin tiimoilta! Osallistun Tesla Supercharger Rallyyn, jossa ajetaan Tesloilla Helsingistä/Turusta Teslan supercharger-asemien kautta Ouluun ja siitä vielä Kemiin jossa osallistutaan jääajokurssille ja käydään ihmettelemässä Kemin Lumilinnaa! Hyppään Share It Blox Carin tiimiin, ja aion raportoida matkasta ja Teslan ajamisesta rallin aikana tiiviisti! Mutta siitä enemmän siis ensi viikonloppuna! Mutta onpa rouheeta päästä kokeilemaan Teslaa, ne on ilmeisen hätäsiä vehkeitä, ja tupattu täyteen jos jonkinlaista tekniikkaa!

Ai niin, ostin uuden piipun itselleni myös viikolla! Pitäähän silläkin vähän leuhottaa! Nyt on perinteistä herrasmieskäyrää! Italialaisen Sir Del Nobilen piippu, kyllä kelpaa.

Palataan juttuihin taas alkuviikosta! Komeeta sunnuntaita kaikille!

-A-J/Parrakas Mies

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti