maanantai 21. maaliskuuta 2016

Pohojalaasia pääsiäisperinteitä ja maanantain tunnelmaa

Maanantai on taas täällä!

Tauti on nyt ilmeisesti selätetty, ja tehän kaikki tiedätte miten se testataan parin päivän vessassa juoksun jälkeen...?

Ilokseni postimies oli työntänyt postilaatikon suulle VIHDOIN quadrokopterin lisäakut ja laturin! Olen tähän asti vain silitellyt kopteriani ja peitellyt sen joka ilta, ja tänään odotus palkittiin! Tosin kun otin akut pois pussista ja olin asentamassa yhtä niistä kopteriin, totesin että eihän ne mahdu sisään...
No, pienellä väkivallalla lopulta sain akun sopimaan, hyvä niin. 

Pääsiäinenkin on tällä viikolla! Me lähdemme viettämään sitä Etelä-Pohjanmaalle! Minulle tuli yllätyksenä silloin aikoinaan kun aloin vaimoni kanssa tapailemaan, että Etelä-Pohjanmaalla ei kokko liitykään ainoastaan juhannuksen viettoon vaan myös pääsiäiseen! Ja siellä virpomispäivä onkin viikkoa myöhemmin kuin muualla, ja se ei ole virpomista vaan trullittelua... Kertoo taas pohjalaisten asenteesta, ei kelepaa muiren perintehet, tarttoo olla omat! Ja tuikatahan viä tuletkin niin että näkyy ja haisoo, ja kauas!
Saattaa siis olla että käydään vilkaisemassa ensimmäistä kertaa nekin!
Kuva: Geo-lehti
Auton vaihto ei ole edennyt. Tuo nettiauto on täynnä ihan ihme porukkaa... Ensin tarjotaan että vaihdakko, sitten kun ilmotat että voin vaihtaa, niin ei enää kuulu mitään.
Tai sitten kun mullakin lukee että vaihdetaan VAIN KEVYT KUORMA-AUTOKSI REKISTERÖITYYN AUTOON, niin ehdotetaan Soliferin asuntovaunua...

Mutta jees, tällaista maanantaihin! Taidan mennä leikkimään takasin, heippa!


-A-J

4 kommenttia:

 1. Moro! Kiitos blogista ja vinkeistä, kaikki kahlattu läpi ja on muuten eka blogi mitä oon seurannu. Mulla olis haussa partavaha jolla sais aika stydin pidon, en hae siis mitään pörröä vaan aikas pitkin turpaa menevän mallin, pää kun on niinku harpilla piirretty eli jotain "hoikentavaa" hakusessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ööö... Eli olisko sulla mielessä jotain mitä suosittelisit?

   Poista
  2. Morooo! Hyvä kun huutelit uudestaan, unohtunut sulle vastata... Anteeksi. Hienoa että tykkäät blogista!
   Mulla on ollut yksi partavaha testissä jossa on melko hyvä pito, OAKin Beard Hold. En ole varma soveltuuko se ihan tuohon sun tarkoitukseen, mutta se on melko jämäkkää kamaa. Muut ovat sitten sellaista kevyempää pitoa antavia. Voisithan sä kokeilla jotain vesiliukoista pomadeakin, vaikka mattaista sellaista?

   Poista
  3. Moro ja eipä mitiä, sori jos hoputin vastausta! Blogi tulee tosiaan avattua päivittäin, tykkään, ja youtube-pätkät myös hyvin toteutettuja! Pistetään OAK tilauslistalle (ja pomadet tutkalle) ja samoin eka muotoilukäynti Dickillä. Kiitti vinkeistä!!!

   Poista