maanantai 14. maaliskuuta 2016

Tätäkö varten suomalaiset jonottaa ämpäreitä?

Jaahas, täällä valvotaan pojan unta, meillä kun alkoi tämä kaikkien lapsiperheiden jokavuotinen unelmasesonki, nimittäin yrjötauti!
Kyllä se onkin kiva puhdistaa välillä kroppa jokaisesta ruuan kimpaleesta, nesteen tipasta, vatsahaposta, laskea muutaman päivän ajan vessan kaakelit pariin kertaan ja toivoa olevansa vaikka mieluummin se pöntön rengas jota halailee. 
Ja aivan turha sanoa että "toivotaan että se ei tartu sinulle". Kyllä se tarttuu. Edes se Bruce Willisin esittämä jätkä siinä "Unbreakable"-leffassa, joka selvisi ainoana hengissä ja naarmuitta junaturmasta ja auto-onnettomuudesta ja kaikesta muusta saa yrjötaudin siltä pojaltaan. Oksentaa kuin päältä ajettu vesiposti toimintaelokuvan kadunkulmassa. 

Ja kaikista upeinta tässä on se, että kun kuulet, että joku on ollut yrjötaudissa, saatika näet kun joku yrjöää, se tarttuu itsellesikin heti! Mahassasi alkaa kiertää, ja naamasi muuttuu vihreäksi välittömästi, kun joku sanoo sanan "vatsatauti" tai "oksentaminen". Niin tehokas on ystävämme yrjötauti. 

Pyllypissa ja pitkäsylki, maailman paskimmat jätkät. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti