maanantai 25. huhtikuuta 2016

Cabin Crew:n mökkiviikonloppu: Teivoa, Tapolaa, olutta, metaania, poreamme...Kaveriporukan kolmatta vuotta peräkkäin järjestetty mökkiviikonloppu on taas vietetty(viime vuoden reissusta tekstiä täällä)! Cabin Crew kokoontui tänä vuonna yhtä jäsentä rikkaampana, ja hänet otettiin värikkäin rituaalein mukaan kerhoon! Tervetuloa Ano!
Meillä oli viime vuonna mökki, josta löytyi ulkoporeallas, ja se todettiin niin mukavaksi, että halusimme sen löytyvän vuokrattavalta mökiltä myös tänä vuonna. Ei ole rentouttavampaa kuin saunoa, pulahtaa poreammeeseen muutamaksi tunniksi kera muutaman oluen, syödä välillä jotain ja lillua taas poreissa kuunnellen musiikkia ja heittäen leukaa.
Mökin varustuksiin kuului myös uima-allas, jossa tosin oli vielä 20cm jääkerros paikkapaikoin, vaan kuten arvata saattaa, ei se montaakaan miestä estänyt altaassa pulahtamista! Varsinkin kun mukanamme oli "Pohjanmaan jäänmurskaaja" Kuapeli, jäi tilaa kylpemiselle yllinkyllin!
Niin, ja Tapparan finaalipelit ovat kuuluneet myös joka vuosi mökkiviikonlopun viettoon, niin tänäkin vuonna! Eli perus äijäporukan täydellinen viikonlopun vietto! Ja Saravon Pekka Pekka Pekka Pekka Pekka Pekka...

Teivon Liha ja Tapola olivat ruuantoimittajat meille tänäkin vuonna, ja nälkä ei tainnut olla kertaakaan koko viikonlopun aikana... Eikä jano...
Huhhuh, kotio pitäis lähtee...
Olen tosi tyytyväinen että tästä on tehty perinne. Harvoin tulee lähdettyä jos silloin tällöin puhuu porukalla että vois lähtee joskus. Meillä koko porukka tietää että huhtikuussa aina lähdetään viikonlopuksi mökille, ja tarkempi päivämäärä lyödään lukkoon tammikuun tienoilla. Toimii.

Ensi vuoteen pojat!

Yst. terv. Hra. PJ Keskinen

Cabin Crew, please be seated!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti