keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Ennen oli miehet rautaa, laivat oli puuta, hiiohoi... Ja äitiyspakkauksen tuunaus!

Olin eilen mielenkiintoisissa kuvauksissa! Osallistuin eräisiin mainoskuvauksiin, jossa minun piti näytellä merimiestä! Partahan ei ihan heti merilläkävijää tee, ja vankka arvostus täältä suunnalta kaikille merimiehille omissa rooleissaan, mutta oli mahtavaa astua kalastajan saappaisiin ja laivan kannelle, ja näytellä hetki kokenutta merenkävijää!

Homma oli mielenkiintoista siinäkin mielessä, että vene jota käytimme, oli aito kalastusvene, ja sen kapteeni Helsingin viimeinen kokopäiväinen kalastaja! Oli mukava kysellä häneltä kaikenlaista ja astua itsekin ruoriin!
Vuosaari tarjoili parastaan!

Aurinko paistoi ja lämmitti Vuosaaressa nätisti, kuvausryhmä oli kaikki todella mukavaa porukkaa ja kokemus olikin aivan mieletön! Linkkaan sitten joskus lopullisen tuloksen, jos sellaisen käsiini saan, pääsette näkemään kuinka meikäläinen suoriutui merimiehen/kalastajan roolista!

Ei se ehkä Oscarin, tai edes Jussi-patsaan arvoinen suoritus ollut, mutta yllättävän vähällä jännittämisellä pystyin työskentelemään kameran kuvatessa! Tätä pitää päästä tekemään enemmänkin! Ja tänään sitä vielä pääseekin tekemään, illalla on vielä yhden kohtauksen kuvaukset...

Minulle annettiin myös maanantaina mielenkiintoinen haaste, Aamulehden toimittaja nimittäin haastoi ideoimaan mitä äitiyspakkauksesta voi tuunata jatkokäyttöä ajatellen! Kiirehän siinä sitten tuli, mutta paukkupullot aamusella esille ja maalaamaan, kylmäkallet pohjalle, ja tadaa! Matkajääkaappi on valmis! HAHHAHHAA!
Lauantaina saa Aamulehdestä sitten lukea lisää!
Eihän se nätti oo...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti