torstai 28. huhtikuuta 2016

TESTISSÄ: JALAKA Dual mobiiliständi

Eräänä päivänä sain postia Jalaka-nimiseltä firmalta, ja paketista paljastui kännykän tai tabletin takakuoreen kiinnitettävä ständi!
Alumiinista ja teräksestä tarkkuuskoneistettu apuväline on suomalaista suunnittelua, ja tarkoitettu helpottamaan jokapäiväistä kännykän näpräystä!
Jalaka siis liimataan takakuoreen ja siinä on kaksi tukevaa teleskooppivartta pallonivelillä, joista kännykän saa mihin asentoon vain pöydälle seisomaan. 

Olen testaillut tätä nyt muutaman viikon, ja selkeästi minulla on ainakin tilausta tietämättäni tällaiselle ollut! En pidä flipcaseista, joissa etuna toki useimmissa on että sen saa tuettua pöydälle, mutta se kansi on mielestäni aina tiellä... Tämä korvasikin loistavasti kyseisen tuotteen!

Olimme viime viikolla mökillä ja halusin ottaa meidän mökkiporukasta yhteiskuvan, ja aloin jo viritellä jotain tukea kännykän taakse, kunnes muistin että ai niin, minullahan on tällainen jo täällä!

Aamupalapöydässä on kiva lukea facet ja sähköpostit sekä selata Instagramia kun puhelimen saa helposti hyvään asentoon!

Ja mikä parasta, tämä on suomalainen innovaatio! Tykkään suosia suomalaista, ja siksi halusin tämänkin tuotteen testiin ottaa. Ja nimikin viittaa jonnekin pohjoiseen, ja se ei ole koskaan väärin...

Autonkin tuuletusritilään tämän voi tunkea, ja käyttää navigaattorin korvikkeena, mutta itse en vielä löytänyt tukevaa asentoa siihen käyttötarkoitukseen...

Mutta juu, ei vuoden turhake, vaan oikeasti ihan näppärä lisälaite puhelimen takakanteen!

Parrakas Mies approves!

1 kommentti: