lauantai 21. toukokuuta 2016

Avaimet käteen ja hässäkkä päälle!

Eilen saatiin avaimet uuteen kämppään ja käytiin mittailureissulla, tulee hyvä koti!

Tänään kuitenkin lähdetään kummitytön synttäreille Kurikkaan, ja vähän omatuntoa kolkuttaa kun tietää että pitäisi olla purkamassa keittiötä, kylppäriä ja saunaa uusien tieltä, mutta se on hyvä aloittaa ensi viikolla puhtaalta pöydältä! 

Selkä on aivan järjettömän kipeä, joka kyljenkääntökin yöllä herätti... Onko parta jo liian iso ja etupainoinen kun ottaa jo alaselkään...? Vai onkohan tuossa etupuolella jotain muuta joka painaa liikaa...

Mene ja tiedä, mutta on ne selkäkivut vittumaisia.

Pitää muistaa ottaa muuten ennen ja jälkeen-kuvat sieltä talolta keittiöstä ja kylppäristä, näkee sitten muutoksen hienosti. 

Nyt olisi vielä sellainen kuin grillin hankinta edessä, onko suosituksia hyvästä kaasugrillistä?

Komeeta viikonloppua kaikille!

A-J/Parrakas Mies
1 kommentti:

  1. Meilläkin on tässä ollut oma taloprojekti viimeisen puolitoistavuotta menossa. Ollaan pikku hiljaa tehty taloamme ja pihaamme emännän kanssa oman näköiseksemme. Lähinnä pintarempoilla ja kodinkone/kylpyhuonekalusteiden vaihdoilla ollaan selvitty tähän asti.

    Itsellänikin on ollut selkä kipeä jo pidemmän aikaa. Aamut ovat kaikkein vaikeimpia, kun ei meinaa päästä kunnolla sängystä ylös. Ja kun pääsee, niin teputtaa ympäri kämppää kuin vanha ukko :D. Kyllä tuo onneksi on jo hieman kuitenkin helpottanut jumppaamalla.

    Kaasugrillejä on toki monenlaisia. Itse kun ostin omani viime vuonna, niin kriteereinä oli erillinen sivukeitin (saa vaikka pottuja tehtyä siinä samalla) sekä kolme poltinta itse grillissä. Ostin vielä toisen ritilän grillin mukana tulleen parilan tilalle. Kolmantena kriteerinä minulla oli se, että grillin piti olla juuri tietyn kokoinen, jotta se mahtui talomme vanhan omistajan tekemään kivigrilliin sisään. Minimanista löysin omalle budjetilleni ja kriteereilleni sopivan Mustangin valmistaman Dallas-merkkisen Kaasugrillin. On ainakin itselläni asiansa ajanut :).

    VastaaPoista