torstai 5. toukokuuta 2016

Helatorstai otetaan fiilistelyn ja levon kannalta!

Hyvää helatorstaita ihmiset! Mukava näin töiden aloittamisen jälkeen ottaa pieni hengähdystauko ja vapaapäivä keskelle viikkoa, meinaa olla turnauskestävyys vielä vähän heikolla näin alkuun.

Kävin eilen mittailemassa ja näyttämässä yhdelle urakoitsijalle meidän taloa, ja onhan se mahtava! Ei malttaisi päästä muuttamaan sinne peltojen keskelle! Kylppäriremppa ja vähän ilmalämpöpumppua ja sen sellaista pitäisi tehdä, ja ajatuksena olisi että muutetaan sitten juhannukseksi kokonaan sinne! Toivottavasti saadaan aikataulu pysymään!
Sit olis kiva eristää pihavarasto treenis- ym.käyttöön, grillikota olis mahtava, palju... Kaikkea sitä keksii ja pikkuhiljaa tekee, katsotaan mitkä haaveet toteutuu. 
Takapihalle mahtuis vaikka mitä...

Näittekö jo mainoksen missä olin mukana merimiehen roolissa? Löytyy mm. Parrakkaan Miehen Facebookista, jos haluatte nähdä! Siitä tuli mielestäni tosi hieno!
Ensi viikolla olisi sitten uudet mainoskuvaukset meikäläisellä, tällä kertaa vähän repliikkejäkin! Katsotaan kuinka ukko siitä suoriutuu...

Ajattelin kuvata vähän videoarvostelua lähiaikoina, käykäähön tilaamassa Parrakkaan Miehen YouTube-kanava niin saatte tiedon heti kun video on eetterissä!

Rentouttavaa pyhäpäivää kaikille, me lähdetään tänään äitelle syömään!

-A-J/Parrakas Mies 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti