torstai 19. toukokuuta 2016

Parrakas Mies ♥ Levi's

Aamu alkoi meillä pojan neuvolalääkärikäynnillä... Ei ollut taas isää laitettu helppoon paikkaan, kun tiesin että tiedossa on muun muassa rokotus... Meillä O on ottanut jonkinlaisen kammon lääkäreihin, kun hän osallistui(tai hänet osallistutettiin) pienempänä rokotetutkimukseen, jossa sai tarpeekseen satuttavista valkotakkisista.

Tänään esimerkiksi verenpaineenmittaus oli täysin ylivoimaista, mutta onneksi se ei sitten ollut pakollista, vaan sen voi mitata vaikka vuoden päästä.

Mutta rokotus, niin kuin me kaikki muistamme, on aina yhtä herkkua... Minä pidin poikaa sylissä ja puristin hänen jalkojaan omien jalkojeni välissä sekä pidin käsistä väkisin kiinni samalla kun hoitaja tuikkasi rokotetta reiteen... Jos poikani ei viihdy noissa tilanteissa, en viihdy minäkään. Mutta onneksi tilanne oli nopeasti ohi, ja pääsimme suuntaamaan palkintojätskeille ennen päiväkotiin ja töihin suuntaamista.

Rankan työpäivän jälkeen pääsi rentoutumaan tuohon Suomi-Tanska-peliin, ja hyvin se peli vaan tuntuu meillä kulkevan!

Kävin myös hakemassa töiden jälkeen uudelta yhteistyökumppanilta vähän päällepantavaa, nimittäin sellainen pieni vaatefirma kuin Levi's hommasi Parrakkaalle Miehelle uuden garderoobin! Kyllä nyt kelpaa! Olenkin innoissani tästä yhteistyöstä, ja ylpeä Leviksen kokoisen firman kädenojennuksesta supportata tällaista pientä ja tavallista pirkanmaalaista bloggaajaa! Ja hei, mikä on sen rouheampi vaatefirma kuin Levi's. Jo vain nyt kelpaa olla!Kohti viikonloppua ihmiset! Palataan!

-A-J/Parrakas Mies
1 kommentti:

  1. Levikset repee...ei mulla muuta t: Koviksen Ile

    VastaaPoista