sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Tilanomistaja Keskinen, hyvää iltaa!

Tämä Vappu korkattiin sitten vaatimattomasti ostamalla aatonaattona tila ja talo Viialasta! Eli oman kodin etsintä on nyt sitten virallisesti päättynyt ja kesäkuussa alkaa blogi tulvimaan aloittelevan omakotitalollisen hommia! On hyvä fiilis kyllä, ja juuri sellainen paikka minne olen haaveillutkin muuttaa. Peltomaisema pihasta, ja metsäpolkukin alkaa terassilta, nyt mennään oikeesti maalle!
Tällanen naapuri uuden talon takapihan parvekkeelta kuvattuna!

Käytiin Trio Rion kanssa soittamassa eilen vappuaattona keikkakin, Tampereen Irjalassa oli viiden miehen 50-vuotisjuhlat, ja siellä oli bileet ylimmillään! Meillä oli hauskaa ja yleisökin tuntui viihtyvän! Saldona mm. mikseri ja iPadi jolla mikseriä ohjataan yltäpäältä oluessa, meikäläisen basso, monitori ja polkimet jossain (juotavassa) nesteessä ja kauhee tinnitys korvissa! Eli hyvä meininki! Monia mukavia ihmisiä tavattiin ja hyvä mieli jäi keikasta kaikkiaan!
Meinasi väsyttää vaan pahasti kun oli tehnyt klo 6 alkavan aamuvuoron siihen kärkeen enkä ehtinyt päivälläkään nukkua varastoon(hehheh, vähän varastomieshuumoria). Kun kotiin pääsin klo 2, virta olikin meikäläisestä melko loppu. 
Ja aamulla klo 10 vapputorille Tampereelle! Siellä oli pari muutakin... Mutta keli oli komea ja pojalle saatiin komee Ryhmä Hau(tietysti)-vappupallo!

Kyllähän taas on ollut kaikenlaista! Mieli pysyy virkeänä ja pirteänä!
-A-J


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti