sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Viikon kiireisin mies!

Vihdoin on sunnuntai, päivä jolle ei ole mitään aikataulua! Täytyy myöntää, että tässä on menty ehkä vähän liian haipakkaa viimeiset päivät, tuntuu kuin jokaiselle päivälle olisi ollut minuuttiaikataulu... No kyllä tämä tästä taas rauhoittuu.

Mutta suunnittelimme tällä viikolla talolle myös uuden keittiön. Päätimme satsata siihen kunnolla, kun tämän hetkinen keittiö on jo teknisen käyttöikänsä päässä, ja kun se on suurinpiirtein 90-luvun alusta, ei se ulkoisestikaan ole ihan viimeisen päälle... Eli hiukan on aika ajanut kukkalaatan ohi.
Kävi myös hyvä tuuri, kun Tampereelle oli avattu uusi elektroniikkaliike jolla oli avajaistarjouksessa poskettomilla hinnoilla kodinkoneet keittiöön. Saatiin melko halvalla uudet uunit, liesitasot ja -tuulettimet sekä jääkaapit. Ja onhan se nyt mahtava päästä kokonaan  uuteen keittiöön. 

Ja meillä kun on se haave päästä muuttamaan juhannukseksi, on keittiö kuulemma helposti jo silloin valmis. 

Kävin eilen Kangasalla soittamassa hääkeikankin, ja tällä kertaa oli roolini lähinnä vain basistina, joka oli oikein mukavaa vaihtelua, pääsi keskittymään vain neljään kieleen!

Annoin myös viikolla haastattelun Lempäälän paikallislehden kesäliitteeseen, ja kuvia otettiin mm. kesäisesti kukkia parrassa! No, minun streetkredibiliteetti on viheltänyt mennessään jo kauan sitten...

Hei! Huomenna pukkaa Parrakkaan Miehen Facebookkiin kilpailua! Soiva palkinto! Olehan kuulolla! Palataan! Nyt menen sohvalle olemaan tekemättä mitään! Rauhallista sunnuntaita kaikille!

A-J/Parrakas Mies

2 kommenttia:

 1. Löysin blogisi Nelliinan vaatehuoneen kautta, ja tosi kiva blogi :)
  Kaikkea hyvää kevään jatkoon, ja jään kuulolle!
  T. KatjaV.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huippua Katja kun löysit tiesi tänne, ja kiva jos pidät lukemastasi! Komeeta kevättä sinnekin!

   Poista