tiistai 28. kesäkuuta 2016

Järkijätkä käyttää muuttofirmaa!

Kirjoittelin eilen, kuinka olen kantanut selkä vääränä koko juhannuksen, enkä liioitellut, kovinkaan paljoa! Suurimman työn teki kuitenkin SunMuutto-muuttofirman kovat jätkät!

Olen kovin vakuuttunut tämän muuton jälkeen, että ainut oikea vaihtoehto muuttamiseen on muuttofirma. Saimme SunMuutolta muuttolaatikoita haluamamme määrän, erittäin hyviä vinkkejä pakkaamiseen ja yleisesti muuttamiseen, ja hyvissä ajoin etukäteen sopimanamme muuttopäivänä ja -kellonaikana heidän iso kuorma-autonsa peruutti pihaan, ja muuttomiehet aloittivat työnsä!

En malttanut toki olla itsekin kantamatta, mutta kun olin pakannut olohuoneen viimeiset kamat viimeisiin muutamiin muuttolaatikoihin, oli ukot tyhjentäneet jo suurinpiirtein koko yläkerran! Hyvin kivutonta ja nopeaa!

Plussapuolena sanottakoon myös se, että kun tässä ollaan muutaman viime vuoden aikana muutettu sen verran usein, alkaa lähipiirin kavereilta löytyä jo mankelivuoroa ja tennistuntia meidän muuttopäivään kanssa päällekkäin... Ei tarvinnut pyytää tähän muuttoon ketään, eikä säätää isompaa autoakaan mistään! 

Ottaakaan SunMuutto-firman yhteystiedot ylös ja kysykää tarjousta kun oma muutto tulee ajankohtaiseksi, Parrakas Mies suosittelee kirkkain silmin ja känsättömin kämmenin! Niillä ei mennyt hermo pienempienkään tavaroiden kantamisessa!


-A-J/Parrakas Mies

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti