perjantai 10. kesäkuuta 2016

South Parkin perjantai oli aiva hyvä!

Ensimmäinen South Park-päivä on nyt lusittu, ehdittiin tonteille juuri kansainvälisen diilin Universalin kanssa solmineen Ember Falls-yhtyeen viimeiseen biisiin telttalavalle. Se oli aiva hyvä kappale!

Pientä vesisadetta oli ilmassa kun Amorphis aloitti settinsä heti Ember Fallsin jälkeen päälavalla, mutta aurinko voitti, sade lakkasi ja Amorphis veti vakuuttavan tasaisen setin!

Yksi kalja, selän kääntö, ja telttalavalla alkoi huikea kohkaaminen kun Lost Society painoi rässiä kauheella paahteella! Moshpitti oli heti ekasta biisistä käynnissä, ja tunnelma oli kaoottisen kova! Nuorisossa on voimaa!

Triptykon ei sanonut mulle suoraan sanottuna yhtään mitään etukäteen, eikä valitettavasti keikan jälkeenkään... "There is no God..", kuului välispiikki, mutta "there is no melody" oli mulla mielessä...

Stam1nasta en oo saanu ikinä selvää livenä mutta onhan ne lemiläiset nopeita ukkoja vetään! Ja joku uuden levyn biiseistä toimi todella hyvin, "Pala palalta" tai jotain sinnepäin... Vanginpuvut päällä painettiin menemään niin perkeleesti kolme varttia!

Illan kruunasi itseoikeutetusti vanhat jarrut ameriikasta, nimittäin Slayer! Tyylikkäästi hieman myöhässä aloituksesta rässin esi-isät aloittivat tuuttaamaan, ja tulikin sitten niin saatanan lujaa! Kerry King veti hihattomassa 30kg kettinkiä vyöllä ja äijät paino meneen viilenevässä Tampereen illassa! Luulen että korvat soi vielä joulupöydässä... Raining blood ja kotiin!

Tänään oli aika trash-voittoinen päivä. Huomenna olis sitten mm. Diablo ja Bullet For My Valentine! 

Hyvää yötä, huomiseen!

A-J/ Kuuro Mies

2 kommenttia:

  1. Toi Bullet for my valentine ois ollu siisti nähä!

    VastaaPoista
  2. Here a number of} things|are some things} assume about|to contemplate} earlier than you even look at at|have a glance at} a machine. Wonder four Jackpot™ features Aristocrat’s prime four performing video games. Add slot machine to certainly one of your lists below, or create a brand new} one. In such a case the individual going to the slot machine would need to take out an extra £6,000 insurance coverage cover. We stayed at a certain place which had an 빅카지노 electrical energy slot machine.

    VastaaPoista