torstai 16. kesäkuuta 2016

Viikko muuttoon!

Näin se deadline lyö vastaan! Talon avaimet saatiin toukokuun viimeisellä viikolla, ja nyt on enää viikko sovittuun muuttopäivään!
Keittiö on putkimiestä, sähkömiestä ja pientä kittausta ja maalausta vaille valmis ja sauna ja kylpyhuonekin kohoaa tasaiseen tahtiin!
Ainut mitä mulla on enää tehtävissä on maalaus, ja sitähän riittää! Katot on tummaa puupaneelia, joka tekee huoneista melko tummat, ja tarkoitus on maalata valkokuullolla ne vaaleiksi. Eteisen katto onnistui ihan hyvin, ja kun se on hieman matalammalla, sain sen ilman apuvälineitä maalattua. 
Olohuoneessa on kuitenkin erilaista ja eri väristä paneelia, joten yksi kerros ei riitä, ja pitää duunata varpaillaan... Puuh... On tää rankkaa. 

Mutta, aloitin tässä samalla sen kauan haaveilemani moottoripyöräkortin suorittamisen, ja olenkin tällä viikolla jo suorittanut kaikki tarvittavat teoriatunnit! Se olikin melko iisiä, Cap-autokoululla nimittäin teoriatunnit voi suorittaa etänä vaikka puhelimella! Ei muuta kun tietty ohjelma ladataan puhelimeen, yhdistetään oikeaan virtuaaliteorialuokkaan ja avot, ollaan tunnilla!
Erkki ja minä teoriatunnilla.
Nyt tarvitsisi sitten suorittaa vielä teoriakoe, kuusi ajotuntia sekä käsittelykoe ja inssi niin olisi pyöräkortti plakkarissa! 
Ainut huoli on, että onko moottoripyöräkortin omaavan sanottava pyörää pärräksi? Aivan saatanan ärsyttävä nimitys. 

Viikonloppuna olis myös taas pitkästä aikaa keikka! Pitääkin ostaa uudet bassonkielet...

Palataan!

A-J/Parrakas Mies

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti