lauantai 2. heinäkuuta 2016

Loma!! Keikka!! Piano!! Kilpailu!!

Mulla alkoi eilen loma!! Kolme viikkoa ollaan nyt ihan ilman aikataulua ja tekemistä!... Eiku ei ollakaan...
Tänään on nimittäin luvassa keikka Pirkanmaan rouheimman trion Trio Rion kanssa Nokialla! Häähommiksi menee! Olin samassa paikassa ja samoissa tunnelmissa pari viikkoa sitten Heartbreakersin kanssa, joten tuttua hommaa! Olisin voinu melkein jättää kamat sinne valmiiks...

Toinen asia mikä tänään on edessä, on pianon siirtäminen sisään! Tuolla se odottaa minua takapihalla peräkärryssä... Tollanen pystypianohan painaa arviolta 170-250kg, joten yksin mä en sitä ihan saa... Ei muuten mutta kädet ei yllä ympärille....

Mutta hienoa saada vihdoin piano! Kummit lahjoittivat sen minulle, kun tekevät remonttia, ja se oli heillä tiellä. Ei se tännekään mahtuis mutta mää haluan!

Meillä on muuten instagram-kilpailu Dick Johnson Barber Shopin kanssa tänään! Jos olet Provinssissa tänään juhlimassa, ja haluat tuotepaketin joka Jan-Magnuksella, a.k.a. Hermannilla on mukana, sinun täytyy bongata hänet alueelta, kertoa multa terveisiä, ottaa yhteiskuva instagramiin, tägätä Parrakkaan Miehen(@parrakasmies.fi) ja Hermannin (@h3rmanni) insta-tili siihen mukaan, ja tehdä tämä kaikki ekana ennen muita!

Porin mohikaani ja tuotepalkintotiiseri!

Paketissa on partaöljyä, darra-poretabletteja, huulirasvaa, ja vaikka mitä muuta pikkukivaa jolla selviät varmaan Provinssin aiheuttamasta olosta! 
Ja tää kilpailuhan syrjii tylysti niitä jotka ei käytä Instagramia, mutta sellasta se välillä on. Perusta tili ja lähe Provinssiin!

Hyvää lauantaita! Mää lähden roudaan!

A-J/Parrakas Mies

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti