sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Muut soittaa mitä ne osaa, me soitetaan mitä sattuu!

Jos haluat hiukan seksikkyyttä juhlaorkesteristasi, tilaa Trio Rio, Etelä-Pirkanmaan rouhein orkesteri!


Oltiin eilen Trio Rion kanssa Virroilla hääkeikalla! Tämä on kyllä sellanen porukka jonka kanssa viihtyy hyvin vaikka joutuu autossa pidempäänkin istumaan!
No ei se matka tuosta kitaristilta ole kuin puolitoista tuntia, mutta aika monta biisiä kerettiin kuuntelemaan ja tarinaa iskemään, mennen tullen!

Keikkapaikka oli melko kiva, puulava jossa oli hyvä soundi, ja salikaan ei ollut mikään kaikukaappi. Eli lähtökohdatkin keikkaan oli oikein jees! Soundcheck antoi siis luvata hyvää!

Ainut miinus oli että oli aivan perkeleen kuuma. Jo pihalla oli lämmin, mutta sisällä vielä lämpimämpi, ja kun kiipeät lavalle jossa spottivalot pöhöttää niskaan ja naamaan, niin arvaahan sen, että pyylevän pojan ei tarvitse soittaa kun C bassolla ja kaikki paikat on läpimärät. 

No, olin varustautunut eilenkin kolmella vaihtopaidalla, yksi molempiin setteihin, ja kolmas keikan jälkeen päälle! Viksu jätkä!

Mutta sen verran silmiinpistävästi kuitenkin ilmeisesti lavalla hikoilin keikan aikana, että juhlaväki alkoi kantaa vettä meikäläiselle lauteille!:D

No se hiestä. 

Parrastakin juteltiin hääväen kanssa. Ja siinä näkee erilaiset lähestymistavat naamakarvaan. Joku tuli kehumaan ja kertoi olevansa kateellinen, kun ei kasva, ja joku käytti termiä "vitun karvanaama". Mutta jokatapauksessa, aina parta puhuttaa, joka on tottakai ihan jees!

Olin kotona kolmen pintaan, ja taas on olo kuin hakatulla, on se kovaa hommaa. Vaan kyllä se on niin hauskaakin!

Käykäähän katsomassa Trio Rion Facebook-sivuilla, vedettiin settien välissä väliaikabluesina J. Karjalaisen Numerotiedustelublues!:D

A-J/Parrakas Mies

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti