perjantai 29. heinäkuuta 2016

Parrakkaan Miehen viikkokatsaus hakusanoihin!Olen joskus ohimennen maininnutkin, kuinka tämä meikäläisen blogialusta näyttää erilaisia tilastoja kävijämääristä jne. Yksi mielenkiintoisimpia statistiikkoja on hakusanat, joiden kautta Googlesta päädytään parrakasmies.fi:hin! Kärjessä on hakusana "partaöljy", jolla blogini löytyy viikottain usealle googlettajalle! Hyvä!

Ajattelin, että voisin jakaa hieman tietoa, ja otetaan katsaus vaikka tämän viikon hakusanoihin!

Eniten tällä viikolla on haettu ja päädytty sivuilleni sanalla "parta". Ja sehän on hieno juttu, partaa on kiva googletella. 

"Parran kasvaminen".
Juu, se askarruttaa monia eri muodoissaan. Esim. tasaisesti kasvaminen, nopeus ym. Ja toivottavasti jotain mielenkiintoista sivuilta on aiheeseen liittyen löytynytkin!

"Parranhoitotuotteet hämeenlinna". 
Tervehdys Hämeenlinna! Eikös Hämeenlinnasta ole sellainen hauska sanonta että se on Suomen suurin valaistu hautausmaa... Tiedä sitten mitä tarkoittaa...
Mutta kauppakeskus Goodmanista löytyy Sokos Emotion, sieltä pitäisi löytyä ainakin Mr. Bear Familyn tuotteita! 

"Parran kasvatus".
Tämänhän olen itse luokitellut yhdeksi omista harrastuksistani... Ei kovin haastava tai nopeatempoinen laji tosin... Mutta mukavaa ja stressitöntä hommaa! 

"Miten kasvattaa parta".
Ööh... Vaikka ihan sohvalla istuen... Tarkoitan että se on loppupeleissä melko helppoa... Varsinaista kasvatusohjetta ei tainnut löytyä... 

"Miehet joilla ei kasva parta".
Aijai... Niin, jos tämä googlettaja on myös googlettanut edellisen haunkin, niin voin sanoa vain, että pikku pattitilanne on... Tämähän on ajatuksena hieman surullinen... Mutta heitäkin on, eikä siinä mitään, kun ei kasva niin ei kasva... Eikä kaikilla tarvitse kasvaakaan... Pidetään heille kuitenkin ihan pieni hiljainen hetki...

"Mies ulkonäkä parta kiina".
Täh? Siis partaisen kiinalaisen miehen ulkonäkö? Kyllä joku on pettynyt kun on klikannut sivuilleni tuon hakusanan jälkeen... Täältä löytyy vain viiala mies ulkonäkä parta.

No niin, mm. tällaisia hakusanoja tällä viikolla!

Katsotaan taas jossain vaiheessa katsaus uudemman kerran!

Ja varmuuden vuoksi, jos joku vielä Googlettaa viimeksi mainitulla hakusanalla; Tervetuloa!


A-J/Parrakas Mies


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti