lauantai 6. elokuuta 2016

Koko viikon raatanut oon eteen elannon, niin lauantaina rentoutumiselle aika on!

LAUANTAI!!!1!
Ollut jotenkin pitkä ja rankka viikko. Toinen viikko putkeen kun pitää raahautua työmaalle klo 6:ksi, eli kello soi ennen viittä... Päivät meneekin sitten niin, että kun töistä ajelee takaisin tänne maalle, ottaa pienet päikkärit, ja sen jälkeen tekee puoliautomaatiomoodissa jotain talon eteen muutaman tunnin, laittaa pojan nukkumaan ja menee samalla itse. Ja sitten aloittaa taas alusta. Viialan "Groundhog Day"...

Ja vaikka olen aamuihmisiä, ja pidän siitä, ettei nuku puolille päivin, jotta päivää on vielä jäljellä, on tuo klo 6 silti aika haikea töihinmenoaika... Vaikka kuinka olisit nukkunut riittävän monta tuntia, on sitä silti ihan hakattu ja väsynyt tuon aamuvuoron jäljiltä... No seuraavat pari viikkoa vielä tätä, sitten toivottavasti jotain muutakin...

Tänään olisi sitten kaverin 30-vuotisjuhlat, johon olisi tarkoitus mennä kitara kainalossa, jos vaikka loilottais jotain juhlaväen kanssa! Ja punkkua on tehnyt mieli kohta kaks viikkoa, joten ehkä pari lasillista semmostakin voisi nauttia.

Kävin eilen siistiytymässä juhlakuntoon, ja luottoparturini, valitettavan porilainen, Jan-Magnus "Shakin' Stevens" Kuisma paino meikäläisen ohkasen tukan Dick Johnson Barber Shopilla hyvään malliin, ja siisti siinä sivussa parrankin. Voi lähteä ovesta taas hetken aikaa ilman lippistä!
Vedettiin sivut vähän lyhyemmiksi, ja se toimii, vähän raffimpaa välillä!
No niin, minä alan laskemaan tunteja iltaan, ja toivotan sulle joka täällä mun blogissa käyt näitä mun juttuja lukemassa oikein hyvää lauantaita! Laitan tuohon alle vielä tämän illan soundtrackin!

-A-J/Parrakas Mies


1 kommentti:

  1. Loistava blogi! Onko tuotearvosteluja mahdollisesti tulossa lisää lähiaikoina? -

    VastaaPoista