maanantai 12. joulukuuta 2016

Voice Of Finland-partabloggaaja-Keskinen morjes morjes!

Meitsi onkin suosittu bloggaaja! Kuva: iltasanomat.fi


Moni minun blogiani ja/tai instagram-tiliäni seurannut tietää, että tuo laulaminen, ja musiikki ylipäätään, on meikäläiselle tärkeä juttu. Ja kaikenlaisia asioita sen parissa on päässyt tekemäänkin!

Tänä syksynä päätin kokeilla tehdä asian tiimoilta vähän lisää. 
Huomasin, että Voice Of Finlandin uudelle kaudelle oli haku alkanut. En ole koskaan ollut kilpailuhenkinen musiikin parissa, ja jotenkin ajatus laulukilpailuun osallistumisesta on tuntunut omalla kohdallani aina kovin etäiseltä. 
Kun kuitenkin käänsin vähän ajatusmalliani, ja sovitin sen tähän nykyiseen elämänhaluuni, että kaikkea pitää tehdä, ja lähteä mieluummin täysillä uusiin juttuihin mukaan, kuin jäädä sohvalle miettimään "olisko pitäny", tuntui osallistumishakemus hyvinkin luontevalta! Jopa innostavalta! Pääsisi ehkä tekemään musiikin parissa uusia juttuja, kuten laulamaan mielettömän bändin kanssa, näkemään kuinka suurta ja suosittua formaattia tehdään ja mikä parasta, tapaamaan uusia huikeita ihmisiä ja KOKEA! Joten täräytin ääninäytteen Nelosen sivuilla menemään!

Olisikohan siinä sitten viikon päivät vierähtänyt, kun sähköpostiini kilahti kutsu saapua Tampereen koelaulutilaisuuteen. Jaaha, no niin, sitten mennään!

Koelaulukarsintatilaisuus meni omasta mielestäni melko hyvin, ja ilmeisesti joidenkin muidenkin mielestä, koska muutaman viikon päästä siitä sain tervetuloilmoituksen osallistua Voice Of Finlandin 6. kaudelle! 

6.1.2017 tulee ensimmäinen jakso ulos, enkä tiedä olenko vielä siinä mukana, mutta olehan kuulolla ja katsele ohjelmaa, ainakin minun kuvauspäiväni aikana mukana oli mielettömän huikeita laulajia, joten olen melko varma että tästä tulee huikea kausi!

Käy myös seuraamassa Parrakkaan Miehen instagramia ja Facebook-sivua, päivittelen sinne asian tiimoilta heti kuulumisia kun jotain tiedän!

Saankohan määkin nyt uuden etuliitteen... VOF-Antti... Mietitään sitä vielä.


-A-J/Parrakas Mies

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti