lauantai 21. tammikuuta 2017

Korjaus parranhoitovinkkiin!

Trio Rion pieni keikkatauko katkeaa tänään, kun ollaan yksityistilaisuudessa Lempäälässä muutaman setin verran kohkaamassa! Mahtava nähdä Jonia ja Jaria, ei ole oikein ehtinyt ketään nähdä tämän loppuvuoden kiireen keskellä. No, nyt haarat levälleen ja Agents soimaan!

Muutettiin työmaan varastokin viikko sitten, ja tämä viikko on mennyt töissä uuden tilan järjestelemisessä ja muuton aiheuttaman kiireen purkamisessa. Mutta nautin kyllä työstäni. Olen todella tyytyväinen, että uskalsin viime syksynä hypätä uusiin saappaisiin. 

Parranhoitoarvioissakin on toivottu suomalaisten tuotteiden näkyvyyttä, ja niitä on tulossa! Joten kunhan saan testattua tuotteita hieman, laitetaan testiä tulemaan!

Pitää muuten vähän päivittää omia kokemuksia parranlaitostakin. Aiemmin olen kertonut kuinka föönaan partani ennen laittoa, mutta tässä syksyn aikana olen jättänyt sen pois, ja se on tehnyt selkeästi hyvää parralle. Huomaan, että se on selkeästi kuivattanut partakarvaa. Joten, jos föönaat partaasi, kannattaa kokeilla jättää se vaihe pois, ja lisätä vähän partavahan käyttöä. Varsinkin näin talvella on tärkeää että ei itse ainakaan partaansa kuivata, kylmä ilma tekee sen jokatapauksessa.

Perustin muuten Facebookiin ja Instagramiin oman tilin noille musajutuille, eli jos se puoli kiinnostaa, niin käyhän tykkäämässä FB-sivuista ja seuraa tiliä Instagramissa!


Komeeta viikonloppua!

-A-J/Parrakas Mies

Ei tälleen enää...

2 kommenttia:

  1. Ensin kiitokset loistavasta blogista, mielenkiintoista juttua etenkin näin jonkinmoisen parran itsekin omaavan näkökulmasta. :)

    Kaikenlaiset tuotetestit kiinnostaa itseänikin kovasti, ja ehdottaisin testiin Reuzelin uutta beard foamia eli vaahtoa. Olisi mielenkiintoista kuulla, kuinka se toimii partaöljyihin verrattuna. Sinulla kun on varmasti jo kokemusta useista erilaisista öljyistä, niin osannet kertoa hyvät ja huonot puolet ko. tuotteesta. :)

    VastaaPoista
  2. Tuohon parran föönaamiseen ite otin koleiluun tresemmen lämpösuojan mikä suihkitaan kosteaan tukkaan ja suojaa aina 250c asti eka kokeilu oli jo positiivinen parrasta eijäänyt kuiva vaan on erittäin pehmeä ja hyvän tuntuinen katsotaan mitä parta siitä tykkää pidemmällä ajalla

    VastaaPoista