lauantai 7. tammikuuta 2017

TVOF:in eka jakso katsottu!

Eilen tuli sitten vihdoin se pitkään jännittämäni The Voice Of Finland-jakso, jossa sain kunnian olla mukana. Ja nyt ei ole enää salaisuus sekään, että jatkoon mentiin Olli Lindholmin tiimissä!

Jännitti kyllä etukäteen, että miltä se minun oma osuuteni näyttää. Olin istunut kuvattavana muutamaankin eri otteeseen, joten ihan tarkkaa muistikuvaa ei ollut mitä kaikkea on tullut lörpöteltyä. Mutta eipä tuo nyt niin paha ollut. Ainut mikä harmitti, oli parran epäsiisteys joissain kuvissa. Oli jääny Parrakkaalla Miehellä trimmaus vähän vaiheeseen...

Ei ollut myöskään minkäännäköistä muistikuvaa siitä, minkälaista palautetta valmentajat antoivat. Olin todella jännittynyt lauluni jälkeen, ja muistin että en saanut sanaa suustani. Mutta tulihan sieltä pari...

Kerroin myös televisio-ohjelmassa pissanneeni housuun! Eihän siinä!

Seuraava vaihe onkin sitten Kaksintaistelu. Ne jaksot alkavat ilmeisesti helmikuun puolen välin jälkeen televisiosta. Ilmoittelen sitten kun tiedän koska minun jaksoni tulee!

Katsoitko jakson? Mitä mieltä olit? 


-A-J/Parrakas Mies
Kuva: Saku Tiainen

1 kommentti:

  1. Huuuuh. Kahtoin toistamisee jakson ja oli pakko tulla stalkkaa heti blogias syjän nimittäi väpättää vieläki :D Laulusta en tiiä mut parta ja kokomies 5/5, tuommosiako ois pohjanmaallaki :D kaikkee hyvää sulle!

    VastaaPoista