maanantai 27. helmikuuta 2017

Eksä pese sitä koskaan?!(+ALE-KOODI!)

Yhteistyössä


Parrakkaan Miehen blogissa on ennenkin kirjoitettu partasaippuoista ja parran pesemisestä. Mutta ajattelin, että on hyvä aika vielä kerrata tämä.

Olen monesti sanonut, että parranhoitotuotteiden maailmassa ensimmäinen hankinta on partaöljy. Tämän olen selittänytkin jo melko laajasti aiemmassa postauksessani, joten sitä tuskin tässä yhteydessä enää tarvitsee käydä läpi.

Tämän jälkeen tulee parta- ja viiksivahat, jotka pehmentävät, hoitava ja muotoilevat sitä partakarvaa.

Kolmas asia, joka kuitenkin monesti mielletään liialliseksi hifistelyksi näissä partageimeissä, on partasaippua.
On totta, että vedellä pärjää melko pitkälle. Mutta kuitenkin, ja varsinkin jos käytät muotoilu- ja hoitotuotteita parrassasi, tekee sille hyvää säännöllisin väliajoin pestä se vähän huolellisemmin.

Partasaippua on tavallista saippuaa hellävaraisempi, eli se ei kuivata niin paljoa jo valmiiksi kuivaa karvaa. Partasaippuaa ei kuitenkaan suositella käytettäväksi joka pesun yhteydessä, vaan n. 1-2 kertaa viikossa riittää.

Dick Johnson tarjoaa nyt Parrakkaan Miehen lukijoille eksklusiivisesti alennuksen Mr Bear Familyn partasaippuoista! Eli nyt on oiva tilaisuus päästä kokeilemaan saippuaa hiukan halvemmalla!

Koodilla "PARRAKASMIES" saat Mr Bear Familyn saippuapullon 15€ kappalehintaan (norm. 28,90€)!

Nyt on siis oiva tilaisuus päästä tutustumaan partasaippuaan todella edulliseen hintaan, tai täydentämään omia saippuavarastojaan!

Koodi on voimassa tämän viikon (27.2.-5.3.2017)!

Loistavaa viikonalkua kaikille!

-A-J/Parrakas Mies1 kommentti:

  1. Hieno, kiitos tästä!
    Onneksi en eilen ehtinyt tekemään tilausta ;)

    VastaaPoista