torstai 8. kesäkuuta 2017

Kootut selitykset hiljaiseloon ja Heikki Paasosen parta!

Ei, tätä blogia ei ole vieläkään kuopattu. Tiedän, edellisestä tekstistä on jo tovi. Tässä on ollut vaan vähän kaikenlaista...

The Voice Of Finland-hässäkät loppuivat minulla semifinaaleihin, Anssi Kelan Nummela-vetoon, jossa vingutin huuliharppua ja rämpytin kitaraani. Se oli hauskaa!

TVOFin jälkeen keikat ovat lisääntyneet, mikä on todella hieno homma! TVOF antoi minulle siis huikeiden muistojen ja uusien ystävien lisäksi hiukan lisää mieluista sisältöä elämääni tulevaisuuteenkin!

Kuten tarkkasilmäisimmät Parrakas Mies-blogin lukijat ovat ehkä huomanneet, blogin ja yhden pitkäaikaisen ja tiiviin yhteistyökumppanin tiet ovat erkaantuneet. Vaan aika aikaansa kutakin. Ahneudesta tai muusta ei ollut kyse, se on vaan välillä sellasta...

On ollut hienoa huomata, kun tuolla keikoilla on kulkenut, että miehet kasvattaa edelleen partaa, ja sen hoitaminenkin kiinnostaa! Olen edelleen päässyt paljon keskustelemaan parranhoidosta ja -kasvatuksesta. Hyvä ukot! Parrat kasvuun ja siistiksi!

Ja hei, Heikki Paasosellakin on nykyään parta! Ja siitä kirjoitetaan lehteen! Hyvä Heikki! Nyt partatoimijat Suomessa, pistäkäähän Heikille joku paketti hyviä hoitotuotteita, niin saadaan Heikin parta pidettyä hyvässä kunnossa!

Myrkytin Lenni-Kalle Taipaleenkin TVOF-kuvauksissa hoitamaan partaansa, ja mies tuntui olevan hyvin tunnollinen siinä hommassa, keskustelimme useaan otteeseen mm. partaöljyn käytön hyvistä puolista! Hyvä Leka!

No juu, keikkoja on kesällä kivasti, mutta aion nyt ottaa itseäni niskasta kiinni, ja kirjoittaa jälleen aktiivisesti tätä rakasta blogiani. Koneeni on paskana, joten haastetta se hiukan luo, mutta hei, mää tykkään haasteista!

Pysykäähän siis linjoilla!

Niin, mitä sulle kuuluu? Onko kesäpartaa?

A-J/Parrakas Mies

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti