tiistai 13. kesäkuuta 2017

Mies, viisi syytä harkita kesäparran kannattavuutta!

Minulta on kyselty useampaan kertaan mm. eri toimittajien toimesta näin kevään korvilla ja kesän alussa vinkkejä kesäpartaan, miten sitä hoidetaan ja mitä kannattaa ottaa huomioon.

Ja niin, kesäparran kasvattamisessahan on omat riskinsä. Toisin kuin luullaan, ei se niin yksinkertaista ole! 

Luettelenkin tässä muutaman vaaranpaikan jonka kesäparran kasvattaminen sisältää, jotta voit itse harkita sen kasvattamisen kannattavuuden. 


Jäätelön syönti vaarantuu

Kaikki parrakkaat miehet tietää, että jäätelön syönti on aina vähän sotkuisempaa ja haastavampaa parralla. Tuutti, tötterö ja pehmis, hankalaa ja vittumaista syöntiä. Vaan ei hätää! Parrakas, tällä keinolla saat jäätelösi syötyä helpommin (tästä sais hienon klikkiotsikon...) eikä jäätelöhävikkiä synny partakarvoihin tarttuessaan! Ota jätskisi kioskista kuppiin, lusikka käteen, ja avot, jo liukuu mango-melonijäde paljon helpommin ohi karvaston!


Sukulaiset ei tunnista


Parta muuttaa yllättävän paljon ihmisen kasvonpiirteitä. Tai siis, oikeastaan peittää niitä kasvonpiirteitä. 
No, tässähän on sekä hyvät että huonot puolet. Mutta onhan se hankalaa kun juhannuskokolla joudut kättelemään kokoajan, kun toisessa kädessä on makkara ja toisessa tölkki. Mihin nekin nyt lasket, jatkuvasti?!


Aika kuluu parranhoitoon

Työlästä on pitää parta kunnossa. Sitä pitää pestä, kammata, siistiä saksilla/partatrimmerillä... Jos hairahtaa olemaan vielä turhamaisempi, se pitää öljytäkin, vahata, föönata(?!)... Ei tuu mitään!
Kysy siis itseltäsi, oletko valmis menettämään joka päivä vuorokaudestasi kaksi minuuttia tähän?!


Kesäparta=kesäkissa?

Niin... tässähän on sellainenkin riski, että kesäterassilla kesäparrassaan kesäjuomaa juova kesämies saattaa tulla yllätetyksi ns. kesäkissan lähestymisestä. Ja eihän siitä sitten taas tule mitään... Kesä voi olla vielä ihan kivaa aikaa, rapsuttelut ja sen sellaiset, mutta se mouruaminen alkaa viimeistään syksyllä... Hiekkaa on joka paikassa, kermakaan ei enää maistu... Saattaa raapiakin.   
Ja nehän sanoo ettei sellaista edes saa ottaa...?

Parrankasvatus jää päälle

Se voi alkaa viattomasti alkukesästä muutaman karvan kasvattamisesta. Ajattelet että eihän sellainen lyhyt parta mitään haittaa, se on harmiton. Kasvatat viiksetkin... Kesän mittaan saattaa tulla pituutta lisää, mutta ajattelet että ajat sen sitten loman jälkeen pois, viimeistään syksyllä... Saatat sanoa itsellesi, että kasvatat sitten vaikka vaan viikonloppuisin ja vapaapäivinä... Mutta kesällä mukaan on saattanut tulla partaöljyt, partavahat, viiksivahat, partasaippuat ja -hoitoaineet, ja pian huomaat työpaikan vessassa kampaavasi naamaa salaa partakammallasi... Lokakuussa jo kädet täristen etsit netistä "anonyymit parrankasvattajat"-yhteisöä, jaat parrasta kuvia somessa, otat yhteyttä Bearded Villainsiin... Joillain parrankasvu saattaa olla jopa perinnöllistä ja riski tähän kaikkeen kasvaa entisestään! Ei se kesäparran kasvattaminen niin yksinkertaista ole. Harkitse nyt vielä. Joudut pian lukemaan enemmän mun blogiakin...

A-J/Parrakas Mies


1 kommentti:

  1. Lue ilmaisia Bonanza ​​arvosteluja peliautomaateista sivustolla https://uudetnetticasino.com/bonanza/

    VastaaPoista