torstai 26. lokakuuta 2017

TESTISSÄ: Suomalaiset RISU-partaöljyt

Minä liputan suomalaisten tuotteiden puolesta. Suomalainen käsityö ja valmistus on nykypäivänä harvinaista herkkua niin monella saralla.
Siksi olinkin todella innoissani testaamassa RISUn partaöljyjä jotka he ystävällisesti minulle testiin lähettivät!

RISU on siis suomalainen yritys, joka on perustettu 2015. RISU on perheyritys, jonka ovat perustaneet sisarukset Linus ja Linda. Tuotteet tehdään itse käsityönä, ja ajatuksena on ollut luoda mahdollisimman hyvä partaöljy, miettimättä sen valmistamiseen meneviä kustannuksia. Hattu päästä.

Minulla oli heiltä testissä tuoksut 'Baltic Blue' ja 'Bistre Brown'.

'Bistre Brown' on sitä perinteistä metsäistä tuoksua, mitä meille tarjotaan melkein säännöstäen partaöljymaailmassa. Eikä siinä mitään, onhan luonnon tuoksut pääsääntöisesti mielettömän hienoja tuoksuja, ainakin allekirjoittaneen mielestä! Tämä RISUn tuoksu ei myöskään ole millään tasolla teollinen, vain oikeinkin lempeä ja mukava.

'Baltic Blue' tarjoilee raikkaampaa tuoksua leviteltäväksi. Mukava kevyt piparmintun tuoksu nousikin näistä kahdesta suosikikseni, ja huomaan tarttuvani useammin juuri tähän pulloon. Oman kuvauksensa mukaan tässä on myös setripuun tuoksu, enkä lähde väittelemään vastaan. Piparminttuöljy hallitsee kuitenkin omaa nenääni, ja minulle tuleekin kaikista eniten mieleen marianne-karkki, kun laitan silmät kiinni ja tuoksutan. Joka tapauksessa, mukava raikas tuoksu.
Ja HOX! Tämä partaöljy on kehitetty Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi, ja samalla on haluttu tehdä jotain hyvää! RISU lahjoittaakin jokaisesta myydystä 'Baltic Blue'-pullosta yhden euron(1€) Lahja Itämerelle Ry:lle Itämeren pelastamiseksi. Taas yksi syy unohtaa ne ruotsalaiset öljyt hyllyyn ja tukea kotimaista tuotantoa!

Tämä on hyvä partaöljy. Kosteuttaa ihoa, pitää hilseilyn loitolla, eikä aika ajoin minuakin joskus vaivannut leuan kutina ole ollut läsnä näitä öljyjä käyttäessäni. Eikä ihme, loistava arganöljy on pohjaöljynä näissä molemmissa partaöljyissä. Lisäksi näistä löytyy rypäleensiemenöljyä, aprikoosinsiemenöljyä ja jälleen kerran suomalaisuutta lisäämässä; tyrninsiemenöljyä!


Jälleenmyyntihinta(29,90€-39,90€) on hieman kovempi kuin esim. naapurimaan öljyillä, mutta kun tämä pullo kuitenkin kestää hyvän tovin, minun käsittelyssäni jopa muutaman kuukauden, on hintaero lopulta melko marginaalinen. Ja kotimaisesta mielellään maksaakin hieman enemmän, eikö niin?


Jälleenmyyjiä RISUn tuotteilla on jo yli 25, joten tuotetta löytyy monesta paikkaa, mutta jos esim. sinun parturillasi tai parran trimmaajallasi ei tätä ole hyllyssä, kannattaa vinkata.

Sillä välin voit tilata RISU-öljyä vaikka heidän omilta sivuiltaan tai GROOMin verkkokaupasta!

Parrakas Mies approv.... HYVÄKSYY!

A-J/Parrakas Mies


2 kommenttia:

  1. Lue big bad wolf peliautomaatin arvostelu täältä https://online-pelit.net/big-bad-wolf/

    VastaaPoista
  2. They celebrated the passing of solely 1999 years since, when 온라인카지노 the calendar was set up, no 12 months 0 was specified. Most folks couldn't grasp why the third millennium and twenty-first century began on January 1, 2001 AD, though one would possibly forgive the original calendar error. That is, your anticipated loss on every spin of the wheel is roughly 5.three cents. However, mutation is a dangerous process as extreme amount of} can deliver extreme amount of} randomness which can completely disrupt our results.

    VastaaPoista